Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things: vijfde en laatste seizoen officieel in productie bij Netflix

  •  
08-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1431 keer bekeken
  •  
StrangerThings5

Naar verluidt bestaat het vijfde en laatste seizoen uit acht afleveringen, die vermoedelijk in 2025 op Netflix zullen verschijnen.

Na een heleboel oponthoud door de staking(en) in Hollywood is het vijfde seizoen van Stranger Things nu officieel in productie: de opnamen zijn afgelopen vrijdag weer begonnen. Netflix gaf ook nog een eerste foto van achter de schermen vrij en bevestigde dat het vijfde seizoen het laatste seizoen zal zijn. Op de foto zien we de bekende castleden, inclusief Sadie Sink, wiens personage Max aan het einde van het vierde seizoen in een onbekende staat in het ziekenhuis was beland. Verder werd er eerder al een nieuw castlid bevestigd voor het slotseizoen: Linda Hamilton (The Terminator) zal gestalte geven aan een nog onbekend personage. Dan Trachtenberg (Prey) gaat een van de nieuwe afleveringen regisseren. Naar verluidt krijgt het vijfde seizoen acht afleveringen, die vermoedelijk in 2025 op Netflix zullen verschijnen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief