Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kostuums in Game of Thrones uitgelicht

  •  
07-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
2151838661
Michele Clapton is de ontwerper van de indrukwekkende kostuums in Game of Thrones en doet haar verhaal in een featurette.
Clapton legt in het filmpje uit hoe ze de kostuums van de personages allemaal een eigen verhaal wil laten vertellen. Ze geeft aan daarbij vooral een zwak te hebben voor de kleding van Daenerys, Cersei, Sansa en Arya, de belangrijkste vrouwelijke personages die nu nog in de serie zitten. Verder praat ze over de inspiraties voor alle kostuums en het bijhouden en uitwerken van allerlei kleine ideetjes in een schetsboek. In het aankomende zevende seizoen van Game of Thrones zijn veel van de personages voorzien van nieuwe kledij. Verschillende van die kostuums kwamen al even voorbij in een aantal aparte promo's van HBO. Om alles wat langer in beeld te zien kun je ook de recente trailer bekijken.
Lees ook meer over de plotwendingen , intromuziek en acteurs uit Game of Thrones. En bekijk voor meer indrukwekkende kledij onze top tien met de beste kostuumdrama's.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief