Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kimmy Schmidt: interactieve special heeft datum

  •  
16-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend
In de grote finale van The Unbreakable Kimmy Schmidt mag de kijker nu zelf de afloop bepalen.
The Unbreakable Kimmy Schmidt werd vorig jaar afgesloten met een vierde seizoen , maar volgende maand verschijnt de echte finale in de vorm van een interactieve special getiteld Kimmy vs. the Reverend. Daarin moet de kijker Kimmy (Ellie Kemper) op tijd naar haar huwelijk zien te krijgen, terwijl ze een duivels plan van eerwaarde Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm) probeert te dwarsbomen. Een eerste teaser onthult de bijrollen van Daniel Radcliffe ( Miracle Workers ) en Jack McBrayer (30 Rock) en uiteraard zijn straks ook Tituss Burgess en Jane Krakowski van de partij. Volgens maker Tina Fey kan Kimmy verschillende paden bewandelen, allemaal met eigen grappen en situaties. Eerder maakte Netflix al een interactieve film met Bandersnatch.
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend verschijnt 12 mei op Netflix.
Update: de special is inmiddels door Netflix uitgesteld tot een nader te bepalen datum, naar verluidt door problemen met de nasynchronisatie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief