Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: The Dark Crystal, Carnival Row en Victoria

  •  
29-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Dark Crystal: Age of Resistance
Daarnaast komen volgende week alle seizoenen van Lost terug naar Videoland en verder gaat ook de bejubelde miniserie Sharp Objects van start op Canvas.
The Dark Crystal: Age of Resistance (vrijdag 30/08, Netflix) Poppenserie van de studio van Jim Henson (The Muppets), waarin drie gelflings (een soort elfjes) een gevaarlijke reis ondernemen. Lees de recensie.
The A List (vrijdag 30/08, Netflix) Bovennatuurlijke thriller gecombineerd met coming-of-age-drama over een vakantiekamp op een afgelegen eiland, waar de jongeren geconfronteerd worden met vreemde mysteries.
La Grande Classe (vrijdag 30/08, Netflix) Komische film uit Frankrijk, waarin twee beste vrienden hun oude klasgenoten willen laten zien hoe succesvol ze nu zijn, en indruk proberen te maken op hun schoolreünie.
Carole & Tuesday (vrijdag 30/08, Netflix) Japanse animatieserie over de ontmoeting tussen parttimer Carole en het rijke meisje Tuesday, die zich realiseren dat ze voorbestemd zijn om gezamenlijk muziek te maken.
13 Geboden (vrijdag 30/08, Netflix) Belgische misdaadserie waarin een geharde rechercheur en een ambitieuze agente jagen op een theatrale moordenaar die de tien geboden gebruikt als inspiratie voor zijn daden.
Vis a Vis S03 (vrijdag 30/08, Netflix) Spaanse dramaserie over een naïeve jonge vrouw die nadat ze geld heeft verduisterd voor haar vriend in de gevangenis belandt, en moet overleven in een extreem wrede wereld.
Styling Hollywood (vrijdag 30/08, Netflix) Amerikaanse realityshow over stylisten Adair Curtis en Jason Bolden, die hun klanten in LA voorzien van advies op het gebied van onder meer mode en interieurdesign.
Carnival Row (vrijdag 30/08, Amazon) Grootschalige fantasyserie die zich afspeelt in een Victoriaanse wereld gevuld met mythische wezens. Met rollen voor Orlando Bloom en Cara Delevingne. Lees de recensie.
Vera S09 (vrijdag 30/08, NPO Start Plus) Britse misdaadserie over Vera Stanhope. Aan de start van het negende seizoen onderzoekt Vera de moord op de forensisch psycholoog Joanne Caswell. Lees de recensie.
Press (vrijdag 30/08, NPO 2) Britse dramaserie over de gang van zaken achter de schermen bij twee totaal verschillend kranten: het sensatiebeluste The Post en het meer op feiten gerichte The Herald. Lees de recensie.
Victoria S03 (zaterdag 31/08, NPO Start Plus) Brits kostuumdrama met Jenna Coleman als koningin Victoria. Ze krijgt te maken met de terugkeer van haar halfzus. Eveneens wekelijks te zien op NPO 2. Bekijk de trailer.
Familie Kruys S05 (zondag 01/09, Videoland) Twee afleveringen van de serie met Linda de Mol op Videoland, dat daardoor een week vooruitloopt ten opzichte van de gelijktijdige start van het nieuwe seizoen op RTL 4.
Lost (maandag 02/09, Videoland) Dramaserie over de overlevenden van een vliegtuigramp, die stranden op een mysterieus eiland in de Grote Oceaan. Alle 121 afleveringen van de serie worden straks weer toegevoegd.
Cardinal (woensdag 04/09, Ziggo) Billy Campbell (The Missing) geeft gestalte aan detective John Cardinal in de misdaadserie van Aubrey Nealon (Orphan Black). Alle drie de seizoenen zijn straks te zien. Bekijk de trailer.
Sharp Objects (woensdag 04/09, Canvas) Duister familiedrama waarin journaliste Camille Preaker (Amy Adams) na haar verblijf in een psychiatrische inrichting terugkeert naar haar oude woonplaats. Lees de recensie.
The Loudest Voice (donderdag 05/09, Ziggo) Miniserie met een bijna onherkenbare Russell Crowe als Roger Ailes. Elke aflevering treffen we de controversiële oprichter van Fox News in een ander jaar. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief