Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Star Trek: Picard, Witch Hunt, Sky Rojo en meer

  •  
22-07-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Star Trek: Picard
Verder is het Emmy-winnende Ted Lasso vanaf vandaag weer wekelijks te volgen bij Apple TV+.
Sky Rojo S02 (vrijdag 23/07, Netflix) Spaanse thrillerserie van de bedenkers van La Casa de Papel, over drie jonge prostituees die op de vlucht slaan voor hun pooier, maar dit seizoen nu zelf in de aanval gaan. Lees de recensie.
Masters of the Universe: Revelation (vrijdag 23/07, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de oude tekenfilms rond He-Man, bedacht door Kevin Smith (Clerks) en met Mark Hamill (Star Wars) als de stem van bad guy Skeletor.
The Last Letter from Your Lover (vrijdag 23/07, Netflix) Romantische film waarin een journaliste (Felicity Jones) het mysterie rond een oude affaire van een getrouwde vrouw (Shailene Woodley) wil ontrafelen. Lees de recensie.
Bankrolled (vrijdag 23/07, Netflix) Komische film uit Mexico over twee jongeren die na het blowen een concept voor een briljante app bedenken en deze voor erg veel geld verkopen. Nu moeten ze hem wel nog even ontwikkelen.
Blood Red Sky (vrijdag 23/07, Netflix) Duits-Britse horrorfilm waarin terroristen een vlucht naar New York kapen, maar dan plotseling te maken krijgen met een vrouwelijke vampier die zich aan boord bevindt. Bekijk de trailer.
Kingdom: Ashin of the North (vrijdag 23/07, Netflix) Speciale aflevering van de Koreaanse zombieserie Kingdom. Tragedie, verraad en een bijzondere ontdekking voeden de wraaklust van een vrouw die haar stam wil werken.
The Movies That Made Us S02 (vrijdag 23/07, Netflix) Vier nieuwe afleveringen van de documentaire met terugblikken op invloedrijke films. Dit seizoen: Jurassic Park, Back to the Future, Pretty Woman en Forrest Gump.
Feels Like ishq (vrijdag 23/07, Netflix) Collectie korte films uit India waarin steeds te zien is hoe jonge volwassenen worstelen met uiteenlopende emoties die gepaard gaan met het vinden van liefde op onverwachte plekken.
Absentia S03 (vrijdag 23/07, Videoland) Thrillerserie waarin een FBI-agente (Stana Katic uit Castle) die spoorloos verdween enkele jaren later toch weer opduikt, maar zich niets van haar ontvoering herinnert. Lees de recensie.
Jolt (vrijdag 23/07, Amazon Prime Video) Actiefilm over een vrouw (Kate Beckinsale) met een zeer vreemde aandoening: ze heeft moorddadige impulsen die ze onderdrukt door zichzelf stroomschokken te geven. Lees de recensie.
Playing with Sharks (vrijdag 23/07, Disney+) Documentaire over de langdurige carrière van Valerie May Taylor, die in de jaren vijftig haar passie voor diepzeeduiken ontdekte en bekend zou komen te staan om haar werk met haaien.
Stuntman (vrijdag 23/07, Disney+) Documentaire over de carrière van Eddie Braun, die als kind in de jaren zeventig onder de indruk was van Evil Knievel en besloot om ook stuntman te worden. Dwayne Johnson produceerde de film.
Ted Lasso S02 (vrijdag 23/07, Apple TV+) Komische dramaserie waarin een optimistische rugbycoach (Jason Sudeikis) uit Amerika in Engeland een voetbalclub moet trainen, zonder bekend te zijn met het spel. Bekijk de trailer.
Witch Hunt (zaterdag 24/07, NPO 3) Noorse misdaadserie over een juriste die nadat ze een verdachte factuur onder ogen krijgt aan de bel trekt, waarna haar carrière en haar leven plots in gevaar dreigen te komen. Lees de recensie.
McDonald & Dodds (zaterdag 24/07, NPO 2) Britse misdaadserie over twee detectives die erg van elkaar verschillen. Ze werken in het historische toeristenplaatsje Bath, dat bekendstaat om zijn Romeinse bouwstijl. Bekijk de trailer.
Star Trek: Picard (zondag 25/07, Veronica) Sciencefictionserie waarin Patrick Stewart na The Next Generation opnieuw gestalte geeft aan Jean-Luc Picard. Voorheen nog exclusief te zien bij Amazon Prime Video. Lees de recensie.
How to Sell Drugs Online (Fast) S03 (dinsdag 27/07, Netflix) Duitse misdaadserie over een tiener die vanuit zijn zolderkamertje online drugs verkoopt om indruk te maken op een meisje. Hij wordt een van de grootste dealers in Europa.
The Snitch Cartel: Origins (woensdag 28/07, Netflix) Colombiaanse misdaadserie die zich afspeelt in de jaren zestig en zeventig. Twee broers moeten hun (familie)levens combineren met hun ambitie: de cocaïnehandel beheersen.
Tatoo Redo (woensdag 28/07, Netflix) Realityshow waarin mensen die spijt hebben van een tatoeage een herkansing krijgen: kunstenaars maken iets nieuws van de oude ontwerpen, op advies van de dierbaren van de getatoeëerde.
Bartkowiak (woensdag 28/07, Netflix) Poolse actiefilm over een voormalig MMA-vechter die de nachtclub van zijn overleden broer overneemt. Hij stuit op schimmige zaken en ontdekt dat de dood van zijn broer geen ongeluk was.
Love Is Blind: After the Altar (woensdag 28/07, Netflix) Speciale afleveringen van de show waarin singles op zoek naar liefde zich eerst verloven en elkaar dan pas in het echt ontmoeten. Nick en Vanessa Lachey doen de presentatie.
Chip ‘N’ Dale: Park Life (woensdag 28/07, Disney+) Animatieserie over Chip en Dale (bij ons bekend als Knabbel en Babbel), twee eekhoorns die avonturen beleven in het park. De korte afleveringen zijn helemaal non-verbaal.
Pitch (woensdag 28/07, Disney+) Dramaserie van de bedenker van This Is Us, waarin Ginny Baker (Kylie Bunbury) honkbal mag spelen voor de San Diego Padres en daarmee de eerste vrouwelijke speler in de Major League wordt.
Turning the Tables with Robin Roberts (woensdag 28/07, Disney+) Robin Roberts, die in Amerika vooral bekend is als anchor van Goodmorning America, gaat in haar talkshow steeds rond de tafel zitten met drie beroemde vrouwen.
Resort to Love (donderdag 29/07, Netflix) Romantische komediefilm over een zangeres die na een afgebroken verloving bij een duur resort gaat werken. Ze ontdekt dat haar voormalige verloofde daar een nieuwe bruiloft organiseert.
Transformers: War for Cybertron: Kingdom (donderdag 29/07, Netflix) Animatiefilm over de oorlog tussen de goede Autobots en de slechte Decepticons, die op zoek zijn naar de almachtige Allspark. Laatste deel in een trilogie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief