Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Sihame, Loving Adults, Delhi Crime en veel meer

  •  
25-08-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Sihame
Verder komen de Lama's dit weekend naar Videoland als The Artists Formerly Known As Lama’s.
Foto credit: Mark de Blok
Delhi Crime S02 (vrijdag 26/08, Netflix) Emmy-winnende politieserie uit India, gebaseerd op waargebeurde zaken: we zien ditmaal een reeks moorden waarbij mensen bewerkt werden met hamers en stalen pijpen. Bekijk de trailer.
Partner Track (vrijdag 26/08, Netflix) Dramaserie over een Koreaans-Amerikaanse vrouw (Arden Cho uit Teen Wolf ) die haar ambitie om het te maken als advocate moet combineren met een hectisch privéleven. Bekijk de trailer.
Ludik (vrijdag 26/08, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadserie waarin Arnold Vosloo ( The Mummy ) een meubelmagneet speelt die ook diamanten smokkelt. Om een ontvoerd familielid te redden moet hij nu wapens gaan vervoeren.
Loving Adults (vrijdag 26/08, Netflix) Deense thrillerfilm van de makers van White Sands , over een vrouw (Sonja Richter) die vermoedt dat haar man een affaire heeft, maar weigert om door hem verlaten te worden. Lees de recensie.
Seoul Vibe (vrijdag 26/08, Netflix) Zuid-Koreaanse actiefilm die zich afspeelt voorafgaand aan de Olympische Spelen in 1988. Een team van chauffeurs en monteurs moet een illegale praktijken zien bloot te leggen. Lees de recensie.
Me Time (vrijdag 26/08, Netflix) Komische film over een brave huisvader (Kevin Hart) met een weekendje vrij. Hij besluit zijn tijd door te brengen met een oude vriend (Mark Wahlberg) die heel erg losbandig blijkt. Lees de recensie.
Drive Hard: The Maloof Way (vrijdag 26/08, Netflix) Amerikaanse realityserie over een familie die gek is op auto’s en stunts. Samen bouwen ze hun eigen motoren en halen ze achter het stuur een aantal gevaarlijke capriolen uit.
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 26/08, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht waarin de agenten van een politiekorps in Rotterdam centraal staan. Aan de start van seizoen zes maken ze jacht op drugscriminelen. Lees de recensie.
The Artists Formerly Known As Lama’s (vrijdag 26/08, Videoland) De Lama’s zijn terug, maar ditmaal bij RTL. Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer mogen naar hartenlust improviseren.
Samaritan (vrijdag 26/08, Amazon Prime Video) Actiefilm waarin een 13-jarig jongetje vermoedt dat zijn buurman (Sylvester Stallone) een verdwenen superheld is, waarna hij hem aanspoort om terug te keren. Lees de recensie.
See S03 (vrijdag 26/08, Apple TV+) Postapocalyptische dramaserie van de maker van Peaky Blinders over een toekomst waarin mensen het vermogen om te zien zijn kwijtgeraakt. Naast Jason Momoa heeft ook Sylvia Hoeks een rol.
Hit: The First Case (zaterdag 27/08, Netflix) Misdaadfilm uit India over een briljante maar door demonen uit zijn verleden geplaagde detective die twee ontvoeringszaken onderzoekt, waarbij een van de slachtoffers zijn vriendin is.
Sihame (zondag 28/08, NPO 3) Dramaserie van de bedenker van Mocro Maffia , waarin een 18-jarige vrouw in een nachtmerrie belandt als er een seksvideo van haar online verschijnt. Ze besluit hard wraak te nemen. Bekijk de trailer.
I Am a Killer S03 (dinsdag 30/08, Netflix) Britse documentaireserie waarin verschillende mensen die veroordeeld werden voor moord voor de camera verschijnen. Ze vertellen in hun eigen woorden over de daden die ze pleegden.
Untold: Operation Flagrant Foul (dinsdag 30/08, Netflix) Documentaire over voormalig NBA-scheidsrechter Tim Donaghy, die vastzat voor het wedden op zijn eigen wedstrijden en nu terugkijkt op dit geruchtmakende schandaal.
Under Her Control (woensdag 31/08, Netflix) Spaanse thrillerfilm waarin een vrouw een ongebruikelijke deal sluit met haar charmante leidinggevende. Als ze begint te twijfelen en de deal af wil zeggen, lijkt het daarvoor al te laat.
Family Secrets (woensdag 31/08, Netflix) Tragikomische serie uit Polen waarin de trouwdag van een koppel rampzalig dreigt te verlopen, wanneer ze een web van geheimen en leugens rond hun beide families beginnen te ontrafelen.
I Came By (woensdag 31/08, Netflix) Britse thrillerfilm waarin een graffiti-artiest (George MacKay uit 1917 ) het huis van een gerespecteerde rechter (Hugh Bonneville) bekladt en daar stuit op zijn duistere geheim. Bekijk de trailer.
Club América vs Club América (woensdag 31/08, Netflix) Documentaireserie die duikt in het verleden, het heden en de toekomst van América, een van de meest succesvolle maar ook meest controversiële voetbalclubs uit Mexico.
Andor (woensdag 31/08, Disney+) Star Wars-serie van scenarist Tony Gilroy (De Bourne-films) die zich afspeelt voor de film Rogue One en laat zien hoe Cassian Andor (Diego Luna) bij de rebellen terechtkwam. Bekijk de trailer.
Love in the Villa (donderdag 01/09, Netflix) Romantische komediefilm waarin een vrouw (Kat Graham uit The Vampire Diaries ) in Italië stuit op een knappe Britse man (Tom Hopper uit The Umbrella Academy ). Bekijk de trailer.
Detox (donderdag 01/09, Netflix) Romantische komedieserie uit Frankrijk over twee goede vriendinnen die beseffen dat ze moeten afkicken van het internet en een groot besluit nemen: dertig dagen lang geen computers en telefoons.
Vizinhos (donderdag 01/09, Netflix) Braziliaanse komedieserie waarin Walter vanuit de stad naar het platteland verhuist om na een zenuwinzinking tot rust te komen. Helaas maakt hij er al snel kennis met zijn zeer luidruchtige buren.
Lewis S02 (donderdag 01/09, Videoland) Spin-off van de klassieke detectiveserie Inspector Morse , waarin Kevin Whately terugkeert als diens rechterhand Robbie Lewis. Elke donderdag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen.
Bergerac S06 (donderdag 01/09, Videoland) Britse misdaadserie met John Nettles (die later de hoofdrol zou spelen in Midsomer Murders ) als inspecteur Jim Bergerac. Elke donderdag een nieuwe aflevering van het zesde seizoen.
The Last Movie Stars (donderdag 01/09, HBO Max) Zesdelige documentaireserie gemaakt door acteur Ethan Hawke, over de privélevens en filmcarrières van de met elkaar getrouwde filmsterren Paul Newman en Joanne Woodward.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief