Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Occupied, Wisting, Alta Mar en Dolly Parton

  •  
21-11-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Dolly Parton's Heartstrings
Komende woensdag verschijnt ook het langverwachte The Irishman van Martin Scorsese op Netflix.
Dolly Parton's Heartstrings (vrijdag 22/11, Netflix) Acht verhalen over familie, geloof en vergiffenis, allemaal geïnspireerd door nummers (met onder meer Jolene en These Old Bones) van Dolly Parton. Bekijk de trailer.
The Dragon Prince S03 (vrijdag 22/11, Netflix) Na een buitengewone ontdekking proberen twee menselijke prinsen en een elf de oorlog tussen hun landen te beëindigen. Van een van de schrijvers van The Last Airbender.
Alta Mar S02 (vrijdag 22/11, Netflix) Thrillerserie over een reeks sterfgevallen op een boot die in de jaren veertig vanuit Spanje naar Brazilië vaart. Een moordmysterie in de stijl van Agatha Christie vangt aan. Lees de recensie.
Nailed It! Holiday! (vrijdag 22/11, Netflix) Nailed It! kreeg opnieuw een kersteditie. Daarin moeten amateur-bakkers weer kunstwerken maken, die comédienne Nicole Byer en kok Jacques Torres beoordelen. Lees de recensie.
Narcoworld: Dope Stories (vrijdag 22/11, Netflix) Amerikaanse documentaireserie waarin verhalen uit de drugswereld verteld worden. We zien hoe agenten en drugssmokkelaar elkaar continu te slim af proberen te zijn.
Nobody's Looking (vrijdag 22/11, Netflix) Fantasyserie uit Brazilië over een net begonnen beschermengel. Hij onthult het grote geheim achter de bureaucratie van het Angelus-systeem, en overtreedt daarmee de regels.
Singapore Social (vrijdag 22/11, Netflix) Met veel sentiment en drama gevulde realityshow uit Singapore. We zien hoe mensen proberen te voldoen aan de verwachtingen op het gebied van carrière, romantiek en familie.
Occupied (vrijdag 22/11, NPO Start Plus) Politieke thriller uit Noorwegen, waarin het land de productie van olie en gas besluit stil te leggen. Vervolgens besluit Rusland om Noorwegen binnen te vallen. Lees de recensie.
Wisting (zaterdag 23/11, NPO 3) Misdaaddrama gebaseerd op de boekenreeks van Jørn Lier Horst, over de intensieve zoektocht naar een Amerikaanse seriemoordenaar die in Noorwegen zit ondergedoken. Lees de recensie.
Mike Birbiglia: The New One (dinsdag 26/11, Netflix) Stand-up van Mike Birbiglia, wiens vorige show Thank God For Jokes ook op Netlflx staat. Hij praat onder meer over het feit dat hij inmiddels vader is geworden.
The Irishman (woensdag 27/11, Netflix) Episch gangsterdrama van Martin Scorsese waarin een oude huurmoordenaar (Robert De Niro) terugkijkt op zijn leven. Joe Pesci en Al Pacino zijn ook te zien. Lees de recensie.
Broken (woensdag 27/11, Netflix) Documentaireserie over de controversiële marketing van een aantal veel gebruikte artikelen. De makers proberen hier de gevolgen van nalatigheid en bedrog te tonen aan de consumenten.
Holiday Rush (donderdag 28/11, Netflix) Kerstfilm over een weduwnaar (Romany Malco) die zijn baan bij de radio verliest, maar samen met een collega (Sonequa Martin-Green) een nieuw plan bedenkt. Bekijk de trailer.
Levius (donderdag 28/11, Netflix) Japanse animatieserie over de jonge Levius, die met hulp van zijn oom indruk maakt in de wereld van het 'mechaboksen'. Zijn prestaties worden tevens opgemerkt door wat buitenstaanders.
Mytho (donderdag 28/11, Netflix) Tragikomische serie uit Frankrijk over een vrouw met een burn-out die vermoedt dat haar man een ander heeft. Om hem terug te winnen doet ze alsof er bij haar een ziekte is geconstateerd.
Cold Case (donderdag 28/11, Videoland) Misdaadserie van de producenten van CSI waarin agenten nooit opgeloste zaken nogmaals onder de loep nemen. Kathryn Morris en Danny Pino spelen twee van de hoofdpersonages.
Servant (donderdag 28/11, Apple) Psychologische thriller over een vrouw die na de dood van haar pasgeboren kind alle grip op de realiteit lijkt te zijn kwijtgeraakt. Geproduceerd door M. Night Shyamalan. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief