Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Lord of the Rings, Devil in Ohio, The Tourist en meer

  •  
01-09-2022
  •  
leestijd 6 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
Devil in Ohio
Verder gaat komende woensdag ook nog het vierde seizoen van Oogappels van start op televisie.
Devil in Ohio (vrijdag 02/09, Netflix) Thrillerserie over een psychiater (Emily Deschanel uit Bones ) die een uit een satanische cult ontsnapte vrouw in huis neemt, waarna haar eigen gezin plots in gevaar lijkt te komen. Bekijk de trailer.
Fakes (vrijdag 02/09, Netflix) Komische misdaadserie over twee tieners die bakken met geld verdienen door de verkoop van vervalste ID-kaarten, totdat de federale overheid dit ontdekt en hun hele imperium instort. Lees de recensie.
You’re Nothing Special (vrijdag 02/09, Netflix) Spaanse tienerserie over een jonge vrouw die lijkt te beschikken over de magische krachten van haar grootmoeder, waarna het leven op haar nieuwe school een andere wending krijgt.
Buy My House (vrijdag 02/09, Netflix) Competitieve realityserie waarin huiseigenaren uit heel Amerika hun optrekjes te koop zetten bij vier ervaren vastgoedbeleggers, in de hoop zo snel mogelijk een baanbrekende deal te sluiten.
Dated and Related (vrijdag 02/09, Netflix) Competitieve realityserie over broers en zussen die elkaar in een luxe villa helpen met het zoeken naar de juiste partner, waarbij er tevens een geldprijs van 100.000 dollar op het spel staat.
Fabulous Lives of Bollywood Wives S02 (vrijdag 02/09, Netflix) Realityserie uit India over de persoonlijke en professionele levens van vier vrouwen die allemaal getrouwd zijn met een succesvolle en beroemde Bollywood-acteur.
The Festival of Troubadours (vrijdag 02/09, Netflix) Turkse dramafilm over een stervende muzikant die met zijn zoon een roadtrip naar een festival maakt, waarbij er een aantal oude wonden heropend worden. Lees de recensie.
Vuurzee (vrijdag 02/09, Videoland) Nederlandse thrillerserie van de scenarist van Overspel en Klem , waarin een plaatsje wordt opgeschrikt door de verdwijning van een 16-jarig meisje. Wie is er verantwoordelijk? Lees hier meer.
The Lord of the Rings: The Rings of Power (vrijdag 02/09, Amazon Prime Video) Na de films is er een serie die zich honderden jaren eerder afspeelt, over de opkomst van Sauron en het smeden van de ringen. Lees de recensie.
Elvis (vrijdag 02/09, HBO Max) Recente bioscoopfilm van Baz Luhrmann ( Moulin Rouge! ) over het leven en de carrière van Elvis Presley (Austin Butler), maar gezien door de ogen van zijn manager (Tom Hanks). Bekijk de trailer.
The Tourist (zaterdag 03/09, NPO 3) Britse thrillerserie waarin een onbekende man (Jamie Dornan) met geheugenverlies wakker wordt in een Australisch ziekenhuis, waarna blijkt dat hij in groot gevaar verkeert. Lees de recensie.
Charmed S04 (maandag 05/09, Videoland) Moderne herbewerking van de oude dramaserie (nu ook te zien op Videoland) over drie zussen die goedaardige heksen blijken te zijn, van de makers van Jane the Virgin. Lees hier meer.
Rick and Morty S06 (maandag 05/09, HBO Max) Komische animatieserie van de maker van Community , waarin een wetenschapper scifi-avonturen beleeft met zijn kleinzoon. Elke week een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Miss Scarlet and the Duke S02 (dinsdag 06/09, BBC First) Britse misdaadserie over een vrouw die het detectivebureau van haar overleden vader overneemt en misdaden onderzoekt in het Victoriaanse Londen. Bekijk de trailer.
Diorama (dinsdag 06/09, Netflix) Romantische dramafilm uit Zweden, verteld aan de hand van humoristische diorama’s, waarin een eens zo hartstochtelijk huwelijk door verleidingen en miscommunicatie langzaam uit elkaar valt.
Get Smart with Money (dinsdag 06/09, Netflix) Documentairefilm waarin experts op het gebied van financiën tips delen om minder uit te hoeven geven, zodat mensen met minder geld te besteden hun situatie kunnen verbeteren.
Untold: The Race of the Century (dinsdag 06/09, Netflix) Documentairefilm waarin de bemanning van het jacht Australia II terugblikt op de aanloop naar de historische overwinning die geboekt werd op de America’s Cup in 1983.
Oogappels S04 (woensdag 07/09, NPO 1) Nederlandse dramaserie waarin vier gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen, van wie er nu ook een aantal richting de postpuberteit gaat. Bekijk de trailer en lees ons interview.
Hollyblood (woensdag 07/09, Netflix) Komische tienerfilm uit Spanje waarin een verlegen jongen zich voordoet als vampier, in de hoop zijn crush voor zich te winnen. Hij weet alleen niet dat er ook een echte vampier op de loer ligt.
Diary of a Gigolo (woensdag 07/09, Netflix) Mexicaanse mysterie-serie waarin het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij zich bemoeit met familiezaken en zijn belangrijkste regel breekt: nooit verliefd worden.
Chef’s Table: Pizza (woensdag 07/09, Netflix) Spin-off van Chef’s Table waarin deze keer het bakken van pizza’s centraal staat: we zien hoe ze overal ter wereld met veel creativiteit en passie worden bereid door bejubelde chef-koks.
Indian Predator: The Diary of a Serial Killer (woensdag 07/09, Netflix) Documentaire waarin de zaak rond de moord op een journalist afgerond lijkt te zijn, totdat er een dagboek opduikt dat rept over nog 13 andere slachtoffers.
Ghosts (woensdag 07/09, Ziggo Movies & Series) Amerikaanse remake van een komische serie uit Engeland, waarin twee New Yorkers (met Rose McIver uit iZombie ) in een landhuis tussen spoken komen te wonen. Bekijk de trailer.
Hap and Leonard (woensdag 07/09, Ziggo Movies & Series XL) Komische misdaadserie waarin een arbeider (James Purefoy) en een oorlogsveteraan (Michael K. Williams) op het spoor komen van een geldbuit. Bekijk de trailer.
Entrapped (donderdag 08/09, Netflix) Derde seizoen van de IJslandse serie Trapped , maar met een andere naam. Rechercheur Andri Ólafsson raakt verwikkeld in een strijd tussen een motorbende en een lokale cult. Bekijk de trailer.
The Imperfects (donderdag 08/09, Netflix) Bovennatuurlijke coming-of-age-serie over drie tieners die monsterlijke bijwerkingen ondervinden na medische experimenten en op zoek gaan naar de verantwoordelijken. Bekijk de trailer.
Who Likes My Follower? (donderdag 08/09, Netflix) Spaanse realityserie waarin drie zeer succesvolle influencers elk een volger coachen bij het filteren van potentiële dates, in de hoop hun digitale likes te vervangen door echte liefde.
The Anthrax Attacks (donderdag 08/09, Netflix) Documentaire over de antrax-brieven die kort na de aanslagen op 11 september nog meer paniek zaaiden in Amerika. De FBI leidde het grote onderzoek naar de herkomst van de brieven.
Pinocchio (donderdag 08/09, Disney+) Live-action-versie van de animatieklassieker waarin een houten pop graag een echt jongetje wil worden. Tom Hanks speelt Geppetto en herenigde met regisseur Robert Zemeckis. Bekijk de trailer.
Mike (donderdag 08/09, Disney+) Biografische dramaserie over het leven van bokser Mike Tyson, die hier wordt gespeeld door Moonlight -acteur Trevante Rhodes. Harvey Keitel geeft gestalte aan zijn trainer-manager. Bekijk de trailer.
Thor: Love & Thunder (donderdag 08/09, Disney+) Marvel-film waarin Thor nu herenigd wordt met zijn voormalige geliefde Jane Foster (Natalie Portman), die over de kracht beschikt om zijn oude hamer te hanteren. Bekijk de trailer.
Wedding Season (donderdag 08/09, Disney+) Zwartkomische serie waarin de toekomstige bruid Katie (Rosa Salazar) een affaire beleeft met Stefan (Gavin Drea), die nadat haar vriend dood wordt gevonden plots de grote verdachte is.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief