Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Killing Eve, Frontier en Trapped

  •  
23-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Killing Eve S01
Niet heel veel nieuws op VOD dit weekend, maar Videoland heeft met Killing Eve wel een 'must see' in petto. Netflix pakt uit met Frontier, Sick Note en Fugitiva, terwijl Trapped van start gaat op NPO 3.
Frontier S03 (vandaag 23/11, Netflix) Historische actieserie met Jason Momoa (Aquaman). Hij neemt het op tegen de Britten, die aan het einde van de 18e eeuw in Noord-Amerika een monopolie hebben op de pelshandel. Bekijk de trailer.
Fugitiva (vandaag 23/11, Netflix) Spaanse thrillerserie waarin Magda (Paz Vega) slachtoffer wordt van huiselijk geweld. Ze bedenkt een ingenieus plan om zichzelf en haar kinderen tegen haar invloedrijke echtgenoot te kunnen beschermen.
Sick Note (vandaag 23/11, Netflix) Zwarte komedieserie waarin Daniel (Rupert Grint) van zijn dokter (Nick Frost) hoort dat hij kanker heeft. De diagnose blijkt fout, maar ze besluiten de leugen toch in stand te houden. Bekijk de trailer.
Killing Eve (zaterdag 24/11, Videoland) De psychopathische moordenaar Villanelle (Jodie Comer) speelt een dodelijk kat-en-muisspelletje met overheidsmedewerker Eve (Sandra Oh). Was al een enorme hit op de BBC. Bekijk de trailer.
Trapped (zaterdag 24/11, NPO 3) Bekroonde nordic-noir van de regisseur van Everest. Politie-inspecteur Andri (Ólafur Darri Ólafsson) gaat in een ingesneeuwd dorp in IJsland op zoek naar een gevaarlijke moordenaar. Bekijk de trailer.
En de kijktips voor na het weekend.....
Bumping Mics (dinsdag 27/11, Netflix) Komieken Jeff Ross (The Comedy Central Roasts) en Dave Attell (Insomniac) sloegen de handen ineen voor een driedelige special en nodigden ook heel veel van hun collega's uit. Bekijk de trailer.
Soof S02 (donderdag 29/11, Videoland) Na de columns en de films kreeg Soof (nog altijd gespeeld door Lies Visschedijk) ook een eigen serie. In het tweede seizoen mag ze op tv een eigen kookprogramma presenteren. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief