Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Dead to Me, Undercover, Tuca & Bertie en veel meer

  •  
02-05-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Dead to Me
Verder een aantal nieuwe speelfilms op Netflix, en na het weekend is het vervolgens ook nog de beurt aan The 100 S06 (Netflix), Chernobyl (Ziggo) en Lucifer S04 (Netflix).
Undercover (vandaag 03/05, Netflix) Misdaadserie over twee agenten (Tom Waes en Anna Drijver) die undercover gaan op de camping, om de drugsoperatie van Ferry Bouman (Frank Lammers) te infiltreren. Bekijk de trailer en lees ons interview met Frank Lammers.
Dead to Me (vandaag 03/05, Netflix) Zwartkomische dramaserie over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee weduwen (Christina Applegate en Linda Cardellini), die ieder heel anders in het leven staan. Bekijk de trailer.
Tuca & Bertie (vandaag 03/05, Netflix) Nieuwe animatieserie van de makers van BoJack Horseman, over twee menselijke vogels (stemmen van Tiffany Haddish en Ali Wong) die in hetzelfde gebouw wonen. Bekijk de trailer.
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (vandaag 03/05, Netflix) Film over het leven van seriemoordenaar Ted Bundy (Zac Efron), gezien door de ogen van zijn vriendin Elizabeth Kloepfer (Lily Collins). Bekijk de trailer.
Dumplin' (vandaag 03/05, Netflix) Komische dramafilm over de relatie tussen voormalig schoonheidskoningin Rosie (Jennifer Aniston uit Friends) en haar mollige dochter (Danielle Macdonald uit Patti Cake$). Bekijk de trailer.
The Last Summer (vandaag 03/05, Netflix) Romantische coming-of-age-film over de levens van verschillende tieners in Chicago, met rollen voor onder anderen Tyler Posey (Teen Wolf) en K.J. Apa (Riverdale). Bekijk de trailer.
Flinch (vandaag 03/05, Netflix) Komische spelshow waarin de kandidaten, en soms ook de juryleden, onderworpen worden aan allerlei huiveringwekkende en bizarre tests, waarbij ze nimmer mogen terugdeinzen.
All in my Family (vandaag 03/05, Netflix) Een homoseksuele filmmaker reist nadat hij in Amerika een gezin heeft gesticht terug naar zijn thuisland China. In deze korte documentaire portretteert hij de reacties van zijn familie.
A Pesar de Todo (vandaag 03/05, Netflix) Komische dramafilm uit Spanje. Na de dood van hun moeder ontdekken vier zussen een zeer schokkend familiegeheim. Samen proberen ze de waarheid over hun afkomst te achterhalen.
Jo Pil-Ho: The Dawning Rage (vandaag 03/05, Netflix) Misdaadfilm uit Zuid-Korea. Een corrupte agent die op de vlucht is geslagen moet samenwerken met een tiener, in de hoop een samenzwering bloot te kunnen leggen.
Hawaii Five-O S08 (vandaag 03/05, Videoland) Alex O'Loughlin en Scott Caan spelen twee agenten op Hawaii. Het achtste seizoen is het eerste seizoen waarin hun collega's Daniel Dae Kim en Grace Park niet langer te zien zijn.
Abyss (maandag 06/05, Netflix) Romantische sciencefictionserie uit Zuid-Korea. Nadat ze onverwacht zijn overleden in afzonderlijke incidenten, worden Cha-Min en Go Se-yeon plots weer tot leven gewekt in andere lichamen.
The Crossing (maandag 06/05, Videoland en Ziggo) De lokale sheriff (Steve Zahn) van een klein kustplaatsje stuit op vluchtelingen die claimen dat ze uit de toekomst komen. Komt naar Videoland en naar Ziggo. Bekijk de trailer.
At the Heart of Gold (maandag 06/05, Ziggo) Documentaire van HBO over een schandaal in de turnwereld. In 2016 bleek Larry Nassar, de arts van het nationale team van de Verenigde Staten, jarenlang atletes te hebben misbruikt.
The 100 S06 (dinsdag 07/05, Netflix) In het zesde seizoen belanden de personages op een onbekende planeet, waar ze al snel te maken krijgen met nieuwe bedreigingen. Elke week een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Chernobyl (dinsdag 07/05, Ziggo) Vijfdelige dramaserie over de chaotische nasleep van de wereldberoemde kernramp in 1986, met rollen voor onder anderen Stellan Skarsgård, Jared Harris en Emily Watson. Bekijk de trailer.
Levenslang (dinsdag 07/05, Videoland) Documentaire over Joes Kloppenburg, die in elkaar werd geslagen toen hij Yiannis Zafiris trachtte te beschermen tegen dronken agressievelingen en daarna overleed aan zijn verwondingen.
Foster (woensdag 08/05, Ziggo) Documentaire over de pleegzorg in Amerika. De makers deden uitgebreid onderzoek naar de gang van zaken in de stad Los Angeles, en spraken daar met welzijnswerkers en adoptiekinderen.
Lucifer S04 (woensdag 08/05, Netflix) Misdaadserie waarin de duivel Lucifer (Tom Ellis) een agente helpt met het oplossen van misdaden. Dit keer wordt hij herenigd met de originele zondaar Eve (Inbar Lavi). Bekijk de trailer.
Guidance (donderdag 09/05, Ziggo) Anthologieserie waarbij ieder seizoen draait om een studiebegeleider (Michelle Trachtenberg in het eerste seizoen) die iemand probeert te helpen. Drie seizoenen in totaal. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief