Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kerst met de Kuijpers: de eerste beelden

  •  
22-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
kerst met de kuijpers
Videoland onthulde de trailer voor de komische kerstserie met Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt.
Het vijfdelige Kerst met de Kuijpers speelt zich af in het hus van weduwe Marja Kuijpers (Henriëtte Tol), die elk jaar de feestdagen doorbrengt met haar zoons Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper ( Ronald Goedemondt ) en hun gezinnen. Het feit dat haar kinderen dit jaar andere plannen hebben komt haar stiekem wel goed uit, want ze wil haar nieuwe vriend (Marcel Hensema) voor hen verborgen houden. Dat wordt echter lastig wanneer Frank en Casper plots toch bij haar voor de deur staan om kerst te vieren en zij hem aan haar kinderen voor moet stellen als de klusjesman. Daarnaast dragen ook de midlifecrisis van Frank (hij heeft een veel te jonge vriendin en een jaloerse ex-vrouw), plus het commentaar op de geflopte manuscripten van zoon Casper en de nieuwsgierige buurvrouw (Carly Wijs) bij aan een hele turbulente kerst.
De vijf afleveringen van Kerst met de Kuijper stond oorspronkelijk ingepland voor 17 december, maar afgaande op de trailer lijken ze al op de 14e te gaan verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief