Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Joel McHale krijgt eigen show op Netflix

  •  
22-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Joel McHale
Netflix bestelt dertien afleveringen van The Joel McHale Show, waarvan de eerste debuteert op 18 februari.
De wekelijkse show wordt gepresenteerd door Joel McHale, bekend van zijn rollen in sitcoms als Community en het onlangs gestopte The Great Indoors. McHale is na Gillian Jacobs ( Love ) en Alison Brie ( GLOW ) het derde castlid van Community met een eigen serie op Netflix. The Joel McHale Show heeft echter meer gemeen met het eveneens door hem gepresenteerde The Soup, een komische show waarin McHale (met 'green screen' op de achtergrond) het nieuws uit de popcultuur van sarcastisch commentaar voorzag. In The Joel McHale Show staat de acteur en presentator wederom voor een 'green screen' om op komische wijze het nieuws te ontleden. Daarnaast zijn er elke week verschillende sketches en beroemde gasten te zien. McHale produceert de serie samen met onder anderen Paul Feig (Bridesmaids, The Heat).
Vanaf 18 februari is The Joel McHale Show wekelijks te zien op Netflix. Bekijk hieronder hoe McHale zijn nieuwe set onthult en de draak steekt met het feit dat hij opnieuw voor een groen scherm staat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief