Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Iron Fist S02 verschijnt op 7 september

  •  
20-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Iron Fist S01
De man met de gloeiende vuist dook onlangs nog heel even op in het tweede seizoen van collega Luke Cage.
Iron Fist volgt rijkeluiskindje Danny Rand (Finn Jones), die vijftien jaar na zijn 'dood' terugkeert naar New York als Iron Fist. Het eerste seizoen van de Marvel-serie werd minder goed ontvangen dan die van voorgangers als Daredevil en Jessica Jones , maar veel critici vonden het personage wat beter te genieten in The Defenders en ook zijn gastoptreden in het tweede seizoen van Luke Cage kon rekenen op een warmer onthaal. Jessica Henwick (die van alle castleden uit het eerste seizoen de meest lovende kritieken kreeg) keert in het tweede seizoen terug als Colleen Wing. Alice Eve (Star Trek Into Darkness) wordt straks geïntroduceerd als Typhoid Mary, een nieuwe tegenstander van Iron Fist. Achter de schermen bij de serie werd showrunner Scott Buck ( Dexter ) voor het tweede seizoen vervangen door M. Raven Metzner ( Sleepy Hollow ).
Het tweede seizoen van Iron Fist is vanaf 7 september in zijn geheel te zien op Netflix. Net als de andere Marvel-series op Netflix bestaat de reeks weer uit 13 afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief