Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

House of the Dragon moet in 2022 in première gaan

  •  
16-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of the Dragon
De Game of Thrones-prequel is een tv-bewerking van het door George R.R. Martin geschreven Fire and Blood.
House of the Dragon, de nieuwe prequel op Game of Thrones, mikt op een première in 2022. Dat bevestigde HBO-baas Casey Bloys tijdens de perstour van de Television Critics Association (TCA). Volgens Bloys wordt er even niet meer gekeken naar de andere spin-off's die in ontwikkeling waren: alle focus ligt nu op House of The Dragon. Er werd vorig jaar ook een pilot geschoten voor een Game of Thrones spin-off met Naomi Watts, maar daarvan werd in oktober onthuld dat deze niet uitgebouwd zou worden tot serie. Een dag later bestelde HBO echter tien afleveringen van House of the Dragon , een spin-off die zich zal richten op de eerdere perikelen House Targaryen. De serie wordt gebaseerd op het boek Fire and Blood van George R.R. Martin.
Overigens maakte HBO op TCA ook bekend dat Confederate , het controversiële project van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss, is geschrapt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief