Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hoogvliegers vanaf 11 januari te zien bij de NPO

  •  
24-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hoogvliegers
Een van de hoofdrollen is voor Josha Stradowski, die onlangs gecast werd in The Wheel of Time van Amazon.
De NPO pakt begin volgend jaar uit met het epische drama Hoogvliegers, over een drietal jonge F16-piloten in opleiding. De vliegeniers hebben allemaal zo hun eigen redenen om aan de opleiding te beginnen en dragen allemaal het gewicht van een bewogen verleden met zich mee. Tijdens de training bij de Koninklijke Luchtmacht zien we hun kameraadschap groeien, waarna ze onder meer op een gevaarlijke missie moeten in het Midden-Oosten. De hoofdrollen zijn voor Josha Stradowski (onlangs gecast in de Amerikaanse serie The Wheel of Time ), Soy Kroon en Sinem Kavus. Bijrollen zijn er voor Fedja van Huêt, Gijs Scholten van Aschat en Hans Kesting. Hoogvliegers werd bedacht door Errol Nayci en Philip Delmaar ( Keizersvrouwen , de Penoza-spin-off Doodstil ) is een van de scenaristen.
Hoogvliegers is vanaf 11 januari wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. Voor de liefhebbers is de reeks ook telkens een week vooruit te kijken bij NPO Start Plus.
Foto credit: EO / Christopher Scott
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief