Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Holy Family: trailer voor tweede seizoen van Spaanse thrillerserie van Netflix

  •  
08-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1550 keer bekeken
  •  
HolyFamily

Najwa Nimri uit Vis a Vis en La Casa de Papel geeft in het drama gestalte aan een mysterieuze moeder die ingehaald dreigt te worden door haar verleden .

De Spaanse thrillerserie Holy Family (of: Sagrada familia) keert deze maand terug naar Netflix met een tweede seizoen. De hoofdrol in de reeks is voor Najwa Nimri, die tevens op Netflix te zien is in de series Vis a Vis en La Casa de Papel. Nimri speelt de mysterieuze moeder Gloria, die zich met haar gezin vestigt in Madrid, waar ze onder meer kennismaakt met een andere jonge moeder (Alba Flores, ook te zien in La Casa de Papel en Vis a Vis). In het tweede seizoen proberen Gloria en haar kinderen de schijn van hun perfecte leven op te houden, terwijl allerlei complicaties dat steeds moeilijker maken. Holy Family is afkomstig van scenarist Manolo Caro, die op Netflix tevens verantwoordelijk was voor de series The House of Flowers en Someone Has to Die.

Holy Family S02 verschijnt vrijdag 17 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief