Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Het Gouden Uur: thrillerserie van de NPO verschijnt bij Netflix

  •  
20-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
25866 keer bekeken
  •  
Het Gouden Uur

© Jeffrey Harpal / AVROTROS

In de thriller van de maker van Sleepers verdenkt een rechercheur (Nasrdin Dchar uit Mocro Maffia) een oude jeugdvriend (Abbas Fasaei) van een terreuraanslag.

De recente Nederlandse thrillerserie Het Gouden Uur is vanaf 14 september te zien op Netflix. Dat schrijft de website Guidinc. Het is na Papadag de tweede titel van de NPO die in korte tijd op Netflix verschijnt. Het Gouden Uur was vorig jaar te zien op NPO 3 en is tevens terug te kijken op NPO Plus. De misdaadthriller volgt Mardik (Nasrdin Dchar uit Mocro Maffia), een rechercheur met Afghaanse roots die verneemt dat zijn oude jeugdvriend Faysal (Abbas Fasaei uit Tehran) naar Nederland is gekomen. Als er een dag later een terreuraanslag wordt gepleegd, vermoedt Mardik dat Faysal daar iets mee te maken heeft. Ondertussen wordt hij echter ook zelf onderzocht door een AIVD-agente (Ellen Parren, lees ook ons interview met de actrice) die hem niet vertrouwt. De thriller werd geschreven door Simon de Waal, bekend van het recente Sleepers.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief