Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hannah Gadsby komt met tweede Netflix-special

  •  
14-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hannah Gadsby
De opvolger van het veelbesproken Nanette heet Douglas en debuteert in 2020 bij de VOD-dienst.
Douglas, de nieuwe stand-up special van Hannah Gadsby, zal in 2020 wereldwijd op Netflix verschijnen. Dat maakte de Australische comédienne zelf bekend: 'Ik kan onmogelijk overal ter wereld toeren, dus het is geweldig dat Netflix de show uiteindelijk voor iedereen beschikbaar zal stellen.' Douglas, vernoemd naar haar hond, is de opvolger van Nanette, haar met positieve recensies overladen special waarin ze openhartig praatte over haar ervaringen met homofobie en misogynie. Ondanks de enorme aandacht voor Nanette, voelt Gadsby naar eigen zeggen geen druk om haar vorige special te overtreffen. 'Ik woon nu zo'n beetje in de schaduw van Nanette. Maar die show ging over wat ik op dat moment wilde zeggen, en deze show gaat over wat ik op dit moment wil zeggen.'
Douglas debuteert in 2020 op Netflix, maar heeft momenteel nog geen datum. Lees ook meer over Nanette , de vorige special van Gadsby die nu op Netflix te bekijken is.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief