Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Guillermo del Toro maakt horrorserie voor Netflix

  •  
15-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shape of Water
Del Toro produceert al een animatieserie voor Netflix, maar zijn volgende project wordt een horror anthologie.
Zijn nieuwe Netflix-show gaat 'Guillermo del Toro presents 10 After Midnight' heten en zal straks met elke aflevering een nieuw - en angstaanjagend - verhaal vertellen, zoals ook Black Mirror dat doet op Netflix. De Mexicaanse filmmaker zal zelf een aantal van de afleveringen schrijven en regisseren. Daarnaast zal hij voor zijn nieuwe serie ook verschillende verhalen uit zijn persoonlijke collectie selecteren, die vervolgens verfilmd worden door regisseurs die hij eveneens zelf uit zal kiezen. Del Toro is namelijk een wandelende encyclopedie als het gaat om horror en maakte zelf eerder duistere fantasy-films als The Devil's Backbone en Pan's Labyrinth. Bij het grote publiek is hij bekend van films als Blade II, Hellboy en Pacific Rim. Recentelijk was de regisseur nog verantwoordelijk voor The Shape of Water (zie foto), dat vier Oscars wist te winnen.
Het is nog niet bekend wanneer Guillermo del Toro presents 10 After Midnight in première zal gaan. Del Toro's animatieserie Trollhunters keert terug op 25 mei.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief