Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Godless: teaser voor western van Netflix

  •  
17-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Godless
Netflix onthulde de eerste beelden van Godless met Jack O’Connell en Michelle Dockery.
In de western zien we hoe outlaw Frank Griffin (Jeff Daniels uit The Newsroom) wraak wil nemen op Roy Goode (O’Connell uit Unbroken). Goode maakte vroeger deel uit van de bende van Griffin, maar heeft zijn mentor inmiddels de rug toegekeerd. Hij vlucht naar het stadje La Belle in New Mexico, waar hij onderdak vindt bij weduwe Alice Fletcher (Dockery uit Downton Abbey ). In het stadje zijn het vooral vrouwen die de dienst uitmaken en Alice is zelf ook een verstoteling binnen haar eigen gemeenschap. Godless werd geschreven door Scott Frank ( Get Shorty ). Hij wilde zijn script eerst laten verfilmen door Steven Soderbergh (met wie hij al ooit werkte aan Out of Sight), maar die liet weten een fobie te hebben voor paarden en daarom stapte Frank uiteindelijk zelf achter de camera.
Godless is een miniserie en er zijn dan ook geen plannen voor een tweede seizoen. De hele reeks bestaat uit zeven afleveringen. Vanaf 22 november zijn ze allemaal te zien bij Netlix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief