Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fargo S04: hoofdrol voor Chris Rock

  •  
03-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chris Rock
Het vierde seizoen is officieel aangekondigd en komiek Chris Rock speelt straks één van de hoofdrollen.
Het vierde seizoen van Fargo gaat opnieuw terug in de tijd. Het verhaal speelt zich af in Kansas City, Missouri in de jaren vijftig. Die setting dient als achtergrond voor een vete tussen Italiaanse en Afrikaanse immigranten, die destijds beide vochten voor hun eigen versie van de 'American Dream'. In Kanas City hebben twee criminele families een fragiel vredesverdrag gesloten: om elkaar eerlijk te houden hebben de hoofden van de desbetreffende families hun oudste zonen uitgewisseld, om ze op te laten groeien bij de vijand. Rock speelt één van de twee patriarchs, de ander is nog niet gecast. 'Ik ben een gigantische fan van Noah en ik kan niet wachten om met hem samen te werken', liet de komiek weten in een verklaring. Met Noah bedoelt hij uiteraard Noah Hawley, de bedenker van Fargo die momenteel ook verantwoordelijk is voor de serie Legion.
Naar verluidt gaat het vierde seizoen van Fargo volgend najaar in productie. Rock bracht onlangs zijn nieuwe stand-up special Tamborine uit via VOD-dienst Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief