Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fallout: trailer voor post-apocalyptische serie van Westworld-makers

  •  
07-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
318 keer bekeken
  •  
Fallout

© Amazon / MGM Studios

De videogameverfilming speelt zich af 200 jaar na een nucleaire holocaust en volgt een jonge vrouw (Ella Purnell) die vanuit haar bunker naar buiten treedt.

Jonathan Nolal en Lisa Joy, die het door hen gemaakte Westworld vroegtijdig gecanceld zagen worden door HBO, produceerden een nieuwe post-apocalyptische dramaserie voor Amazon Prime Video. De gameverfilming Fallout is vanaf donderdag 11 april bij de streamingdienst te zien en vandaag verscheen de officiële trailer. De achtdelige reeks speelt zich af in een door een nucleaire holocaust verwoeste (alternatieve) toekomst. Ella Purnell (Yellowjackets) is te zien als Lucy, een jonge bewoner van een ondergrondse bunker die naar buiten treedt en zich begeeft in de wereld die haar voorouders 200 jaar geleden achterlieten. Daar treft ze onder meer een gemuteerde (en neusloze) premiejager (Walton Goggins uit The Shield), die al leefde voordat de bommen vielen. Verdere bijrollen zijn er voor onder meer Aaron Moten, Dale Dickey en Kyle MacLachlan. Jonathan Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief