Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Endeavour en Vera worden verlengd

  •  
04-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Endeavour Vera
In Nederland zijn bijna alle seizoenen van de twee Britse misdaadseries terug te kijken bij NPO Start Plus.
De Britse zender ITV heeft twee van hun succesvolle detectiveseries verlengd. Zo werd Endeavour, bij ons ook bekend als Endeavour Morse, verzekerd van een zevende seizoen. De serie is een prequel op Inspector Morse en laat zien hoe een nog jonge Morse (Shaun Evans nam de rol over van John Thaw) halverwege de jaren zestig aan de slag gaat bij de politie van Oxfordshire. Het vijfde seizoen was onlangs nog te zien op NPO 1 en in Engeland gaat later dit jaar het zesde seizoen van start. Daarnaast krijgt Vera, waarin Brenda Blethyn gestalte geeft aan de gelijknamige detective die misdaden onderzoekt in Northumberland, een tiende seizoen. Het achtste seizoen van Vera was vorig jaar te zien op NPO 2 en in Engeland werd vorige maand het negende seizoen uitgezonden.
Momenteel zijn de eerste vijf seizoenen van Endeavour Morse te zien op NPO Start Plus. Op NPO Start Plus zijn tevens de eerste acht seizoenen van Vera te bekijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief