Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ellen DeGeneres: Relatable heeft premièredatum

  •  
04-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ellen DeGeneres Netflix
De stand-up special van Ellen DeGeneres heeft inmiddels een titel en verschijnt 18 december op Netflix.
De comédienne maakte het nieuws vandaag zelf bekend tijdens de première van het zestiende seizoen van haar talkshow. Haar laatste twee specials (The Beginning uit 2001 en Here and Now uit 2003) waren destijds te zien bij HBO en ontvingen meerdere Emmy-nominaties. DeGeneres had al vijftien jaar niet meer op een podium gestaan als stand-up, maar Netflix wist haar vorig jaar toch te verleiden tot het maken van een nieuwe special, die inmiddels de titel Relatable heeft meegekregen. De comédienne begon haar carrière ooit in de comedy clubs van New Orleans. In de jaren negentig kreeg ze vervolgens een eigen sitcom, waarin zij en haar personage tegelijk uit de kast kwamen, die vijf seizoenen volmaakte op ABC. Vijf jaar later had ze opnieuw succes op televisie met haar eigen praatprogramma The Ellen DeGeneres Show.
Ellen DeGeneres: Relatable verschijnt 18 december op Netflix. De comédienne was onlangs op Netflix te zien in een aflevering van Comedians in Cars Getting Coffee.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief