Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Detective #24: Zweedse misdaadserie start in augustus bij de NPO

  •  
10-07-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
27991 keer bekeken
  •  
Detective24

© SVT / ZDF / Film i Väst

Een aan lager wal geraakte aanklager (Malin Levanon) en een Somalische vluchteling (Nasir Dhaghole) gaan samen op zoek naar een vermist tienermeisje.

Zweedse misdaadserie Detective #24 komt binnenkort naar de NPO: vanaf vrijdag 9 augustus zie je wekelijks een nieuwe aflevering op NPO 2 en NPO Start, terwijl de volledige reeks een dag eerder op 8 augustus beschikbaar wordt gesteld op NPO Plus. Het drama volgt de vrij impulsieve Tilda Renström (Malin Levanon), die recentelijk haar baan bij justitie verloor en inmiddels werkt bij een opvangcentrum voor asielzoekers. Daar stuit ze op de Somalische vluchteling Ibrahinn (Nasir Dhaghole), die een talent blijkt te hebben voor het oplossen van misdaden. Wanneer er in een plaatsje nabij het opvangcentrum een tienermeisje verdwijnt, bundelen ze hun krachten om de zaak op te lossen. Detective #24 werd ontwikkeld door de Zweedse scenarist Aron Levander (The Truth Will Out) en de Finse regisseur Zaida Bergroth (Tove).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief