Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Designated Survivor door Netflix gecanceld

  •  
25-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
148 keer bekeken
  •  
Designated Survivor S03
De vod-dienst maakte tevens een einde aan de eerder dit jaar verschenen animatieserie Tuca & Bertie.
Netflix stopt met Designated Survivor, waarin Kiefer Sutherland (24) gestalte geeft aan president Tom Kirkman. Het politieke drama was in eerste instantie afkomstig van ABC, maar werd buiten Amerika aangeboden op Netflix. Toen ABC na twee seizoenen een einde maakte aan de serie, werd er alsnog een derde seizoen gemaakt door Netflix zelf. Dat begin vorige maand verschenen derde seizoen blijkt nu echter het laatste seizoen te zijn. Netflix maakte ook een einde aan Tuca & Bertie , ondanks dat de animatieserie met stemmen van Tiffany Haddish en Ali Wong in de pers niets dan lovende recensies kreeg. Tuca & Bertie is afkomstig van de makers van BoJack Horseman , dat wel uitgroeide tot een succes en verlengd werd met een zesde seizoen.
Netflix kijkt naar eigen zeggen altijd naar de verhouding tussen kosten en kijkcijfers. Momenteel krijgt ongeveer 80% van hun nieuwe tv-series uiteindelijk een vervolg.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief