Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dead of Summer komt naar Ziggo

  •  
22-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dead of Summer
De tien afleveringen tellende horrorserie werd bedacht door de makers van Once Upon a Time.
Dead of Summer is afkomstig van de Amerikaanse zender Freeform en draait - net als de film Friday the 13th - om een zomerkamp waar vreselijke dingen gebeuren. Het jaar is 1989 en de locatie is Camp Stillwater, een rustige plek in de buitenlucht waar een groep kampleiders hoopt op de beste zomer van hun leven. Wanneer de duistere mythologie van het kamp ontwaakt, wordt het echter een zomer van onvergetelijke angsten. De hoofdrollen in Dead of Summer zijn voor Elizabeth Mitchell ( Lost ) en Elizabeth Lail ( You ). Achter de schermen herenigde Lail met Adam Horowitz, Edward Kitsis en Ian Goldberg, die eerder met de actrice werkten aan Once Upon a Time. Ook Tony Todd (vooral bekend van zijn rol als het titelpersonage in de Candyman-films) heeft een bijrolletje in de serie.
De tien afleveringen van Dead of Summer zijn vanaf 18 juni te zien bij Ziggo. De serie was destijds bedoeld als anthologie, maar er werd geen tweede seizoen besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief