Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De Ring: eerste blik op thrillerserie van de maker van Klem

  •  
03-07-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2051 keer bekeken
  •  
dering001copybnnvara-fotograafmarkdeblok

© Mark de Blok / BNNVARA

De psychologische thrillerserie van Frank Ketelaar (Klem) volgt een jonge advocate (Hannah Hoekstra) die verwikkeld raakt in een heftige MeToo-zaak.

De psychologische thrillerserie De Ring is nog dit jaar te zien op de Nederlandse televisie: de tiendelige reeks gaat donderdag 5 september op televisie in première op NPO 1. De Ring draait om 'een onmogelijke liefde, chantage, MeToo en moord' en volgt een advocate die verwikkeld raakt in een heftige zedenzaak. De hoofdrollen worden vertolkt door Hannah Hoekstra (Diepe Gronden), Benja Bruijning (Sphinx) en Minne Koole (Crypto Boy). Verder zijn onder meer ook Delilah Warcup-Van Eyck, Eelco Smits, Charlie Chan Dagelet, Pim Vosmaer en Sabri Saddik te zien. De Ring werd bedacht door Frank Ketelaar, die eerder verantwoordelijk was voor tv-series als Overspel en Klem. Die laatstgenoemde titel kreeg tevens nog een filmvervolg, dat eerder dit jaar als miniserie werd uitgezonden bij de NPO. Ketelaar regisseerde de serie samen met Sander Burger (De Veroordeling) en Ties Schenk (Meisje van Plezier).

Update: inmiddels is ook de volledige trailer verschenen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief