Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De Hoofdprijs komt naar Videoland

  •  
17-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
578 keer bekeken
  •  
De Hoofdprijs
Alle dertien afleveringen van de Nederlandse dramaserie zijn vanaf eind deze maand terug te kijken.
De serie De Hoofdprijs draait om het wel en wee van drie verschillende families. De familie Bestevaer is al jaren een welvarende familie, waarin rijkdom de gewoonste zaak van de wereld is. Voor de familie Leenders en de familie Moes ligt dat anders: de Leenders zijn Hollandse middenstanders en het gezin Moes staat nog een treetje lager op de sociale ladder. De twee veel minder bedeelde families zien het tij echter keren wanneer ze beide een miljoenenbedrag winnen en buren worden van de familie Bestevaer. Maar maakt geld dan ook echt gelukkig? De leden van de familie Bestevaer worden gespeeld door Jack Wouterse, Lieneke le Roux en Melody Klaver. Verdere rollen zijn er voor Annick Boer, Frans van Deursen, Stephan Evenblij en Lieke Antonisen.
Alle dertien afleveringen van De Hoofdprijs zijn vanaf 29 oktober terug te kijken bij Videoland. De complete serie werd in 2009 al eens uitgezonden door SBS 6.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief