Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De cameo's van Stephen Hawking (1942-2018)

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Big Bang Theory
De overleden natuurkundige had korte optredens in series als The Simpsons, The Big Bang Theory en Little Britain.
Hoewel Hawking zich in het dagelijks leven bezighield met de complexiteit van ons universum, liet hij regelmatig zijn humoristische kant zien in tv-series. Matt Groening ( Disenchantment ) gaf hem verschillende cameo's in The Simpsons, waarbij hij onder meer de slimste inwoners van Springfield op het matje riep en Homers theorie over een 'universum in de vorm van een donut' wilde lenen. Later gaf Groening hem ook cameo's in Futurama. Recentelijk was Hawking te zien in een aantal afleveringen The Big Bang Theory. Zo viel Sheldon (Jim Parsons) flauw nadat Hawking nog een foutje in zijn thesis wist te ontdekken. Ook in eigen land werkte Hawking af en toe mee aan komische tv-optredens. Zo reed hij ooit collega-wetenschapper Brian Cox omver voor Monty Python en deed hij een Little Britain-sketch met David Walliams.
Bekijk een aantal van zijn cameo's hieronder terug, inclusief een spelletje poker met Data, Newton en Einstein in een aflevering van Star Trek: The Next Generation.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief