Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Comic-Con: trailers voor superhelden van The CW

  •  
24-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arrow
Alle superhelden van The CW waren te vinden op Comic-Con en allemaal brachten ze een nieuwe trailer mee.
In Nederland zijn de op de DC-Comics gebaseerde series van The CW te vinden op Netflix. Het begon in 2012 met Arrow (alle vijf de seizoenen beschikbaar), waarna het universum werd uitgebreid met The Flash (twee van de drie seizoenen beschikbaar) en Legends of Tomorrow (alle twee de seizoenen beschikbaar). Inmiddels is ook Supergirl (alle twee de seizoenen beschikbaar, lees meer over het eerste seizoen ) verhuisd van CBS naar The CW. Alles series worden in oktober door The CW hervat, met om te beginnen het derde seizoen van Supergirl (9 oktober), dan het vierde seizoen van The Flash en het derde seizoen van Legends of Tomorrow (beide 10 oktober) en het zesde seizoen van Arrow (12 oktober).
The CW debuteerde deze week ook een nieuwe trailer voor Black Lightning, maar die serie maakt (nog) geen deel uit van het DC-universum en is nog niet aangekondigd voor Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief