Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Cold Feet S08 start 12 april op NPO 3

  •  
15-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cold Feet S08
De komische dramaserie is straks weer wekelijks te zien op tv en is ook vooruit te kijken op NPO Start Plus.
Eind vorig jaar werden de vijf nog ontbrekende seizoenen van Cold Feet toegevoegd op NPO Start Plus en ook het onlangs verschenen achtste seizoen zit eraan te komen. De komische dramaserie van de Britse zender ITV draait om de levens van een aantal vrienden in Manchester. Cold Feet kwam in 2003 na vijf seizoenen ten einde, maar in 2016 volgde een doorstart, die uitstekend werd ontvangen (lees ook onze recensie van het zesde seizoen). In de aankomende achtste reeks zijn er weer rollen voor James Nesbitt, Robert Bathurst, Hermione Norris, John Thomson en Fay Ripley. Het achtste seizoen, bestaande uit zes afleveringen, werd eerder dit jaar uitgezonden op de Britse televisie. In Nederland zijn de eerste zeven seizoenen momenteel al terug te kijken op NPO Start Plus.
Het achtste seizoen van Cold Feet is vanaf 12 april wekelijks te zien op NPO 3. Op die datum worden alle afleveringen eveneens beschikbaar gesteld op NPO Start Plus.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief