Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chilling Adventures Of Sabrina verlengd

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina S01
Netflix bestelt zestien nieuwe afleveringen van de duistere 'coming of age' serie met Kiernan Shipka.
De verdeling van de episodes is mogelijk enigszins verwarrend. Oorspronkelijk bestelde Netflix twee seizoenen van elk tien afleveringen, die later op Netflix kwamen te staan als Part One (lees onze recensie ) en Part Two (de volgende tien verschijnen op 5 april). Netflix bestelt nu ook een Part Three en een Part Four, waarbij elk 'deel' bestaat uit acht nieuwe afleveringen. De serie Chilling Adventures of Sabrina volgt de belevenissen van Sabrina Spellman (Kiernan Shipka), die haar leven als heks moet zien te combineren met haar leven als reguliere tiener. Miranda Otto, Lucy Davis en Ross Lynch zijn een aantal van de vaste castleden. De serie is een adaptatie van de gelijknamige strip van Roberto Aguirre-Sacasa (bekend van Riverdale ), die ook door Netflix werd aangesteld als showrunner. 
De zestien nieuwe afleveringen gaan in de loop van 2019 in productie. Onlangs verscheen op Netflix tevens A Midwinter's Tale , een kerstaflevering van Sabrina.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief