Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chilling Adventures of Sabrina S02 heeft trailer

  •  
18-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chilling Adventures of Sabrina S02
Sabrina test hoe krachtig ze nu eigenlijk wel niet is in het tweede seizoen van haar Chilling Adventures.
Chilling Adventures of Sabrina volgt tiener Sabrina Spellman (Kiernan Shipka), de dochter van een heksenvader en een sterfelijke moeder, die werd grootgebracht door haar twee totaal verschillende tantes (Lucy Davis en Miranda Otto). Aan het einde van het eerste seizoen ondertekende Sabrina het 'Book of the Beast' en in de tweede reeks heeft ze moeite om de juiste balans te vinden tussen haar oude wereld en haar nieuwe wereld. Daarnaast moet ze kiezen tussen haar 'aardse' geliefde Harvey Kinkle (Ross Lynch) en de zeer aantrekkelijke magiër Nicholas Scratch (Gavin Leatherwood). Verder keren in het tweede seizoen acteurs Michelle Gomez, Chance Perdomo en Jaz Sinclair terug. De nieuwe afleveringen zijn wederom afkomstig van Roberto Aguirre-Sacasa, die ook voor Netflix werkt aan Katy Keene , een andere Riverdale spin-off.
Het tweede seizoen (Netflix noemt het deel 2) gaat op 5 april in première. Eerder verscheen op Netflix ook nog A Midwinter's Tale , een kerstaflevering van Sabrina.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief