Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Child in Time: trailer voor nieuwe BBC-film

  •  
14-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Child in time
Benedict Cumberbatch (Sherlock) keert terug naar de BBC, dit keer als rouwende vader.
De acteur speelt namelijk de hoofdrol in The Child in Time, een nieuwe televisiefilm die hij tevens zelf produceert. Het anderhalf uur durende (ongeveer net zo lang als een aflevering van Sherlock) drama is een adaptatie van het boek van Ian McEwan. Cumberbatch geeft in de film gestalte aan Stephen Lewis, een succesvolle schrijver van kinderboeken. Twee jaar geleden verdween zijn eigen dochter echter spoorloos van de aardbodem en door toedoen van deze tragedie zit hij nog steeds in een vreselijk diep dal. Ondertussen heeft ook zijn vrouw (Kelly Macdonald uit Boardwalk Empire ) hem verlaten. Lewis gaat daarom wanhopig op zoek naar een nieuwe manier om zijn leven weer betekenis te geven. The Child in Time heeft nog geen exacte premièredatum, maar zal binnenkort te zien zijn op BBC One.
Na Sherlock en The Child in Time werkte Cumberbatch nog aan een derde televisieproject. Voor zender Showtime is hij bezig met de miniserie Melrose , die hij ook zelf produceert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief