Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bloodline S3 heeft volledige trailer

  •  
06-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bloodline
De geheimen van de familie Rayburn lijken dan toch uit te lekken in het derde seizoen van Bloodline. De serie komt eind deze maand ten einde.
Bloodline speelt zich af in het broeierige Florida Keys, waar de Rayburns een hotel runnen. Ze staan bekend als een hardwerkende familie, maar bewaren wel een vreselijk geheim. En terwijl ze dat geheim voor de buitenwereld verborgen houden, werken ze zich alleen nog maar verder in de nesten. Matriarch Sally (Sissy Spacek) lijkt inmiddels het een en ander te willen bekennen, maar haar kinderen zien nog steeds andere uitwegen. Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz en ook de in het tweede seizoen geïntroduceerde Jonh Leguizamo keren allemaal terug voor de afsluitende reeks. Tot slot is Ben Mendelsohn, die vorig jaar een Emmy won voor de serie, eveneens opnieuw van de partij.
Het laatste seizoen van Bloodline bestaat uit tien nieuwe afleveringen, die vanaf 26 mei te zien zijn op Netflix. Fris je geheugen nog eens op met een terugblik op de serie tot nu toe.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief