Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Blinded: Those Who Kill: derde seizoen van Deense misdaadserie te zien op Canvas

  •  
01-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3926 keer bekeken
  •  
Those Who Kill

© BBC Studios

Profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño) wordt door een vriendin van haar moeder gevraagd om de nog altijd onopgeloste moord op haar zoon te onderzoeken.

Het derde seizoen van de Deense misdaadthriller Those Who Kill (subtitel: Blinded) is vanaf maandag 14 augustus te zien op Canvas. Natalie Madueño (Follow the Money, The Rain) geeft in de tv-serie gestalte aan profiler Louise Bergstein, die een verzoek krijgt van Alice, een oude vriendin van haar moeder. Vijf jaar geleden werd Markus, de 18-jarige zoon van Alice, vermoord door een seriemoordenaar die nooit is opgepakt. De inmiddels door ziekte verzwakte Alice hoopt dat Louise kan helpen met het oplossen van de zaak. Ondertussen ontvangt Peter Vinge op het eiland Funen een noodlottig bericht van zijn vrouw Masja. Het derde seizoen van Those Who Kill staat tevens in zijn geheel op NPO Plus, waar ook het eerste, tweede en vierde seizoen te streamen zijn. In het eerste seizoen is het personage Louise Bergstein echter nog niet te zien.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief