Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Black Mirror S05 onthult datum en trailer

  •  
15-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Mirror S05
Begin juni verschijnen er drie nieuwe afleveringen. Rollen zijn er voor Anthony Mackie en Miley Cyrus.
Eind vorig jaar verscheen er een Black Mirror-film ( Bandersnatch ) op Netflix, maar ook het vijfde seizoen van de serie staat voor de deur. Het vijfde seizoen is met drie episodes wel het kortste seizoen ooit. Black Mirror is een anthologie die een licht schijnt op de keerzijde van technologie. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal, vaak met een twist op het einde. De serie werd bedacht en geschreven door Charlie Brooker. Dit keer zijn er rollen voor Miley Cyrus ( Crisis in Six Scenes ), Topher Grace (That 70's Show) en Nicole Beharie (Sleepy Hollow). Verder staat er een confrontatie tussen Anthony Mackie ( Captain America ) en Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) op het programma, in wat Brooker al grappend de 'DC-Marvel cross-over die niemand aan zag komen' noemde.
Black Mirror S05 verschijnt 5 juni op Netflix. Wil je weten wat de beste afleveringen van de serie zijn? Bekijk dan ons overzicht. En lees het interview met de bedenker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief