Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bill Nye Saves the World S03 verschijnt op 11 mei

  •  
21-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bill Nye Saves the World
In zijn Netflix-serie laat Bill Nye de kijker weer kennis maken met de wondere wereld van de wetenschap.
In de jaren 90 was Nye de presentator van het populaire kinderprogramma Bill Nye the Science Guy en in 2016 mocht hij op Netflix een comeback maken met een nieuwe serie getiteld Bill Nye Saves the World. In show voert Nye verschillende experimenten uit en onderzoekt hij hoe wetenschappelijke onderwerpen in verbinding staan met de popcultuur van nu. Onderwerpen die in het derde seizoen aan bod komen zijn klimaatverandering, voedsel in de toekomst en de dingen die we van onze huisdieren kunnen leren. Nye wordt in de nieuwe reeks bijgestaan door gasten als Karlie Kloss, Paul F. Tompkins en Arnold Schwarzenegger. Verder mag komiek Michael Ian Black zich weer kwaad maken tijdens zijn vaste 'mad scientist' segment. Af en toe krijgt Nye echter ook ondersteuning van professionele wetenschappers.
Het derde seizoen van Bill Nye Saves the World is vanaf 11 mei te zien bij Netflix. Bekijk ook de trailer. De eerste twee seizoenen zijn momenteel al te streamen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief