Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Big Love: complete serie komt naar Ziggo

  •  
01-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Big Love S05 poster
De hoofdrol in de dramaserie van HBO is voor Bill Paxton, die eind 2017 plots kwam te overlijden.
Big Love volgt een mormoonse familie in de staat Utah, die aan polygamie doet. Het hoofd van het gezin is Bill Henrickson (Bill Paxton uit Twister), die officieel voor de wet getrouwd is met Barb Henrickson (Jeanne Tripplehorn uit Basic Instinct). In het geheim is hij echter ook nog getrouwd met Nicki Grant (Chloë Sevigny, die in 2010 een Golden Globe won voor haar rol) en Margie Heffman (Ginnifer Goodwin uit Once Upon a Time ), en zijn drie vrouwen kunnen niet altijd goed met elkaar overweg. Amanda Seyfried (Les Misérables) is te zien als Sarah Henrickson, de dochter van Bill en Barb. Big Love markeerde Paxtons eerste hoofdrol in een langlopende tv-serie. De acteur speelde later nog de hoofdrol in Training Day , maar overleed in 2017 aan complicaties tijdens een hartoperatie.
Big Love maakt tussen 2006 en 2011 vijf seizoenen vol op HBO. De complete serie (53 afleveringen in totaal) is hier vanaf 1 februari terug te zien bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief