Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Beau Séjour: Vlaamse mysterie-serie verdwijnt in april van Netflix

  •  
12-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
239 keer bekeken
  •  
BeauSejour

© Netflix

Het bovennatuurlijke drama van de makers van De Twaalf volgt twee mensen (Lynn van Royen en Gene Bervoets) die hun eigen dood onderzoeken.

De Vlaamse mysterie-serie Beau Séjour (bestaande uit twee seizoenen) wordt op vrijdag 5 april verwijderd uit het aanbod van Netflix. Het nieuws werd als eerste opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. Het eerste seizoen van Beau Séjour draait om Kato (Lynn van Royen, Hannah in de Belgische remake van De Luizenmoeder), die wakker wordt in een hotel met haar eigen lijk naast zich. Ze blijkt dood te zijn en moet nu haar eigen moord oplossen, aangezien ze nog gewoon rond kan lopen zonder dat iemand haar lijkt te zien of horen. In de tweede reeks gebeurt iets gelijksoortigs met Maurice (Gene Bervoets uit Spoorloos), die zijn eigen lijk ziet hangen aan de mast van een zeilboot. Beau Séjour is afkomstig van de makers van onder meer De Twaalf. Overigens is het eerste seizoen momenteel ook te zien op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief