Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ballers: eerste blik op het vierde seizoen

  •  
27-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers
Spencer en Joe zijn vastbesloten Los Angeles te veroveren in het vierde seizoen van de HBO-serie Ballers.
De hoofdrol in Ballers is voor de immer hardwerkende Dwayne Johnson, die naast zijn talloze filmrollen elk jaar weer tijd vrijmaakt voor een seizoen van het sportdrama op HBO. Johnson is te zien als Spencer Strasmore, een voormalig football-speler die zich inmiddels heeft omgeschoold tot financieel manager van topsporters. Samen met zijn zakenpartner Joe Krutel (Rob Corddry) opereert hij vanuit Miami, maar in de vierde reeks vindt het duo het tijd om nieuwe talenten te gaan zoeken in Los Angeles. Komiek Russell Brand (Get Him to the Greek) heeft dit seizoen een gastrolletje als een lokale surfer / entrepreneur, die het tweetal wil laten investeren in de wereld van de extreme sports. Ballers werd bedacht door Stephen Levinson, die eerder meeschreef aan de HBO-serie Entourage, dat ging over de gang van zaken in de filmwereld.
Het vierde seizoen van Ballers (lees meer over seizoen drie ) gaat op 13 augustus van start bij Ziggo. Op die dag begint Ziggo ook met het derde seizoen van Insecure.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief