Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bad Boys 3-duo Adil en Bilall maakt Netflix-serie Grond

  •  
08-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Adil en Bilall
Na hun succes in Hollywood keren de Belgische filmmakers terug naar Brussel voor een nieuwe Netflix-serie.
Na Into the Night is er weer een nieuwe Belgische Netflix-serie in de maak. De serie zal Grond gaan heten en wordt geregisseerd door onder meer Adil El Arbi en Bilall Fallah , die onlangs furore maakten in Hollywood met Bad Boys For Life. Grond volgt een broer en zus die een repatriëringsbedrijf voor begrafenissen erven en besluiten om Marokkaanse grond naar België te halen om overleden moslims in te begraven. 'Grond vertelt een actueel verhaal dat herkenbaar is voor ons als moslims en Marokkanen, maar heeft tevens een universeel karakter door de thematiek van familie en verlies', laten Adil en Bilall weten. 'We zijn blij weer in België te kunnen draaien na ons avontuur in Hollywood. We hebben een topcast, een supergoed scenario en vooral ontzettend veel zin om te beginnen.'
Adil El Arbi en Bilall Fallah werden eerder ook in verband gebracht met de regie van de vierde Beverly Hills Cop, een film die onlangs eveneens naar Netflix verhuisde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief