Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ares: Nederlandse serie is nu in productie

  •  
27-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ares
De productiestart van de eerste Nederlandse Netflix Original ging gepaard met een mysterieus filmpje.
Het zijn in totaal slechts tien seconden, maar na de recente onthulling van de castleden ging de aankondiging van de start van de productie van Ares nu wel gepaard met een kort filmpje. De eerste Nederlandse Netflix Original wordt een (psychologische) horrorserie die zich afspeelt in Amsterdam. Ares volgt Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot), twee vrienden die worden uitgenodigd door het geheime studentengenootschap 'Ares'. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht, maar de plek blijkt gebouwd te zijn op demonische geheimen uit het verleden. Het filmpje toont alvast het schilderij De Nachtwacht van Rembrandt en een gedekte eettafel, en werd door Netflix ook nog eens voorzien van de krytpische teaser 'alleen de uitverkoren studenten halen het hoofdgerecht'.
Ares wordt geproduceerd door Pieter Kuijpers (Van God Los, TBS). Er is nog geen releasedatum, maar de serie verschijnt in de loop van 2019 wereldwijd op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief