Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ares: eerste Nederlandse Netflix Original

  •  
12-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
Ares
Er is nog geen concrete premièredatum, maar de titel en de castleden van de serie zijn inmiddels wel bekend.
Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa (Jade Olieberg uit Ik weet wie je bent ) en Jacob (Tobias Kersloot uit Nieuwe Buren ), die worden uitgenodigd door een exclusief studentengenootschap in Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht, maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar ze een vreselijke prijs betalen om bij de elite te horen. Ook Lisa Smit (TBS), Robin Bossevain (Spijt!), Frieda Barnhard ( Judas ) en Rifka Lodeizen ( Tonio ) zullen te zien zijn. Michael Leendertse ( Lois , Smeris ) is de hoofdschrijver en de regie is in handen van Giancarlo Sanchez ( Mocro Maffia ) en Michiel ten Horn (Aanmodderfakker). Pieter Kuijpers (Van God Los, Riphagen) produceert via zijn productiebedrijf Pupkin, maar wordt niet genoemd als regisseur.
De opnamen van Ares zijn inmiddels van start gegaan in Amsterdam. Er is geen premièredatum bekend, maar de serie moet nog dit jaar op Netflix verschijnen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief