Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Gods S02 gaat van start op 11 maart

  •  
06-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Gods S02
Het eerste seizoen van American Gods stond op de eerste plaats in onze lijst met de beste series van 2017.
De serie American Gods is een adaptatie van het boek van Neil Gaiman ( Good Omens ), waarin Ian McShane ( Deadwood ) en Ricky Whittle ( The 100 ) de twee hoofdrollen vertolken. McShane is te zien als een oude God die zich op aarde voordoet als Mr. Wednesday en zijn nieuwe protegé Shadow Moon (Whittle) voorbereidt op een oorlog tegen de nieuwe Goden. In seizoen twee stuurt Mr. World (Crispin Glover) zijn handlanger Mr. Town (nieuwkomer Dean Winters) op Shadow Moon af, om te achterhalen wat Wednesday hem tot nu toe verteld heeft. Veel acteurs uit het vorige seizoen (zoals Emily Browning en Pablo Schreiber) keren terug voor de tweede reeks. Alleen Gillian Anderson ( Sex Education ) is niet langer van de partij; haar personage wordt straks gespeeld door Kahyun Kim.
De productie van het tweede seizoen liep aardig wat vertraging op, maar de nieuwe reeks afleveringen zal vanaf 11 maart wekelijks te zien zijn bij Amazon Prime Video.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief