Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Amazon verlengt Lore met tweede seizoen

  •  
27-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lore
De horrorserie van de producenten van The Walking Dead en The X-Files krijgt straks wel een nieuwe showrunner.
Lore is een tv-verfilming van de gelijknamige podcast van Aaron Mahnke (vijf miljoen luisteraars sinds de lancering in 2015) over de echte mensen en gebeurtenissen achter angstaanjagende mythes en legenden. Zo kwamen in het eerste seizoen onder meer een weerwolf en een bezeten pop aan bod. Mahnke is ook op tv te horen als de vertelstem, maar de afleveringen worden gepresenteerd als documentaires met reconstructies door acteurs. Het eerste seizoen was afkomstig van producenten Gale Anne Hurd ( The Walking Dead ) en Glen Morgan ( The X-Files ), waarbij Morgan aantrad als showrunner. Morgan wordt voor het tweede seizoen vervangen door Sean Crouch. Crouch is nu nog showrunner van de tv-adaptatie van The Exorcist , dat met het tweede seizoen minder kijkers trok en mogelijk geen derde seizoen meer krijgt.
Het tweede seizoen van Lore krijgt vermoedelijk weer zes afleveringen. De serie gaat in april in productie en de nieuwe afleveringen moet nog dit najaar verschijnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief