Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Amazon kondigt drie nieuwe pilots aan

  •  
28-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Glenn Close
Amazon Prime zal in november drie nieuwe pilots aan het Nederlandse aanbod toevoegen.
Het gaat om proefafleveringen van Sea Oak, Love You More en The Climb. Elke pilot heeft een speelduur van 30 minuten. De pilots zijn te zien vanaf 10 november op Amazon Prime. Aan de hand van de beoordelingen van de kijkers zal besloten worden welke pilots vervolgd gaan worden met een compleet seizoen. Eerder werd de pilot van The Marvelous Mrs. Maisel zelfs zo goed ontvangen dat er inmiddels twee seizoenen van zijn besteld. De eerste van de twee is te zien vanaf 29 november. Tot slot zijn er voor de fans van American football in november elke donderdagnacht (vanaf 02.25 uur Nederlandse tijd) live wedstrijden te volgen. Lees hieronder meer over de aankomende pilots van Amazon Prime.
Sea Oak
In Sea Oak speelt Glenn Close voor het eerst sinds Damages (ook te zien bij Amazon) weer een hoofdrol op tv. Ze geeft gestalte aan tante Bernie, een ingetogen en ongehuwde arbeidersvrouw uit een stad in de industriële ‘Rust Belt’, die om het leven komt bij een inval in haar huis. Ze is zo ontevreden met haar leven dat ze opstaat uit de dood en uit rancune langsgaat bij haar familieleden, een quasi-stripper en twee onverschillige nichtjes. Sea Oak werd bedacht door George Saunders (Lincoln in the Bardo) en geregisseerd door Hiro Murai ( Atlanta ).
Love You More
Love You More is afkomstig van Sex and the City-veteraan Michael Patrick King. Bridget Everett (Inside Amy Schumer, Lady Dynamite , Patti Cake$) is in de komische serie te zien als Karen Best. De uitbundige Karen heeft een groot hart, maar haar voorliefde voor Chardonnay leidt soms tot grote fouten als het gaat om haar keuze in mannen. Toch blinkt ze uit in haar baan als liefdevolle begeleider in een woongroep voor jonge mensen met Downsyndroom. Bobcat Goldthwait (God Bless America) regisseert.
The Climb
The Climb is een komedie over de nieuwe American Dream. De serie speelt zich af in Detroit en volgt een kantoorassistent die samen met haar beste vriendin alles op alles zet om 'internet famous' te worden. De hoofdrol is voor Diarra Kilpatrick (American Koko, The Last O.G.). Achter de schermen is Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) de showrunner en Chris Robinson (The New Edition Story) nam voor de pilot plaats achter de camera als regisseur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief