Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Afterglow: tragikomische serie uit Noorwegen verschijnt bij de NPO

  •  
16-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13534 keer bekeken
  •  
Ettergl__d_E04_524_A130C018_211014_ROR7524

© NRK

Ester (Nina Ellen Ødegård) probeert als echtgenote en moeder van drie altijd positief te blijven, zelfs wanneer ze geconfronteerd wordt met een kankerdiagnose.

De Noorse tragikomedie Afterglow (of: Etterglød) komt in Nederland binnenkort naar de NPO: de zeven afleveringen (elk met een speelduur van iets meer dan 40 minuten) zijn vanaf dinsdag 12 september te zien op NPO 3 en verschijnen dan ook allemaal op NPO Plus. Afterglow volgt Ester Sand (Nina Ellen Ødegård), een moeder van drie kinderen die altijd enorm positief in het leven staat. Zelfs wanneer ze op haar veertigste verjaardag de diagnose baarmoederhalskanker krijgt, probeert ze optimistisch te blijven en de mensen in haar leven gerust te stellen. Bijrollen zijn er voor Torbjorn Harr (Vikings), Sara Khorami (Witch Hunt) en Hermann Sabado (Home for Christmas). De serie werd bedacht door Atle Knudsen (Bloodride) en Kjetil Indregard (Maniac, dat tevens een Amerikaanse remake kreeg), die met Mads Løken (Pørni) aan het script werkten.

Update: de volledige reeks verschijnt al op donderdag 7 september bij NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief