Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo geef je een hemelse body-to-body massage

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
32470 keer bekeken
  •  
b2bartikel
Zin om je schatje even flink te verwennen? En dan bedoelen we niet dat je direct tussen zijn of haar benen moet duiken, maar een lekkere, glibberige, geile body-to-body massage! De happy ending is optioneel. Voor als je toch nog tussen die benen wil duiken, ouwe slobberaar.
Bereid je een beetje voor. Een chille massage wordt toch iets minder chill op een keihard bed in een koude kamer met TL-verlichting. Dus fix een chille, romantische sfeer. Doe je telefoon dus uit, zorg voor een lekker temperatuurtje, steek wat kaarsjes en wierook aan en zet een ontspannend muziekje op. Trek het logeerluchtbed uit de kast en wikkel die in met wat huishoudfolie of een zeiltje, of leg er wat zachte (warme) handdoeken op. Hier kan je lekkertje dan heerlijk naakt op gaan chillen. Hoppa! En nu gaan zonder die kleren aan.

STAP 1 - MET JE HANDJES
Zorg dat je slachtoffer lekker ligt. Dan ga je naakt bovenop hem of haar zitten en smeer je je handen in met een lekkere, warme olie. Tip: als je van plan bent om dingen in gaten te gaan steken, gebruik dan een PH-neutrale olie. Begin met masseren met je handen. Kneed met je duimen en wijsvingers de vlezige delen, maak strijkende bewegingen op grote lichaamsdelen en maak cirkels met je handpalmen op de rug en schouderbladen. Luister goed naar de geluiden die je slachtoffer maakt. Zo weet je precies wat hij/zij fijn vindt. Over het algemeen betekent zachtjes kreunen en zuchten: 'ja, lekker' en keihard gegil en een stomp voor je bek betekent: 'auw, stop'. 
STAP 2 – GOOI JE LICHAAM IN DE STRIJD
Als je glibberige schatje gewend is aan je aanraking, kan je de rest van je lichaam gebruiken. Gebruik je armen, benen, billen, borsten en andere delen van je lichaam om verder te gaan met masseren. Onthoud wel dat constant lichaamscontact erg belangrijk is. Zorg dus dat er continue een aanraking tussen jou en hem of haar is. Leg wat handdoeken op de lichaamsdelen die je op dat moment niet aan het masseren bent.

STAP 3 – EROTISCH MASSEREN
Ho! Niet meteen naar die pik of puni grijpen. We doen het rustig aan. Calm your tits. Om de ander alvast een beetje in de mood te brengen laat je hem/haar op de rug draaien.  Nu kan je de borsten, tepels, onderbuik, navel en dijen even lekker masseren. Glijd af en toe een beetje door naar de schaamstreek, maar geef nog niet te veel weg. Je kan hiervoor ook je mond en tong gebruiken.

STAP 4 – HAPPY ENDING
Wanneer je aanvoelt dat je schatje heerlijk ontspannen en misschien zelfs wel een beetje geil is, kan je verder gaan. Betast alle intieme plekjes en geef eventueel het sterretje ook wat aandacht. Eindig vervolgens met een waanzinnige orale of penetrerende knaller. Vuurwerk! Pas wel op dat je niet van het bed glibbert. Da's iets minder geil.

STAP 5 – EVEN BIJKOMEN
Ren niet meteen na het orgasme van je schatje de kamer uit om je telefoon te checken, maar laat hem/haar in plaats daarvan weer even rustig liggen. Bied wat te drinken aan en doe een knuffelsessie. Beetje spoonen misschien. Zo sluit je de 'massage' helemaal chill af. 

Bekijk hier Jurres geile glibberwerk voor extra tips.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.